Eveniment

Tren de călători, deraiat de pe șine în Bistrița-Năsăud

Trenul R 4136 care leagă Sighetu Marmației de București a deraiat, vineri seara, pe raza localității Coșbuc. Deocamdată nu se știe câte persoane au rămas blocate în tren și nici dacă sunt victime.

ISU Bistrița informează că mai multe echipaje de poliţie, SMURD şi pompieri se află la faţa locului:  „Sunt alocate echipe de intervenție de la CFR, SVSU Coșbuc, echipajul pentru decarcerări grele din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, un echipaj de prim ajutor SMURD și echipaje de poliție”.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a informat că „traficul feroviar este închis la această oră între stațiile Coșbuc și Telciu, după ce un vagon din compunerea trenului R 4136, care circulă în relația Sighetu Marmației – Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în stația Coșbuc, în zona trecerii la nivel cu calea ferată”.

Trei trenuri de călători au deraiat în ultimeul week-end: unul la ieşirea din staţia Săvârşin, celălalt în Braşov, între Augustin şi Racoş. Nu au provocat daune şi nimeni nu a fost rănit, dar linia ferată a fost blocată câteva ore. A treia deraiere s-a produs în depoul din Bucureşti. Deranjat de modul în care şeful CFR Călători a gestionat situaţia, ministrul Transporturilor i-a cerut demisia.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: