Justiție

Tupeu: Udrea vrea șase ani de pușcărie pentru Kovesi

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, crede că fosta șefă a DNA ar trebui să facă șase ani de pușcărie în dosarul în care Sebastian Ghiță o acuză că a cerut bani pentru a aduce în țară un condamnat definitiv.

"Dacă eu am încălcat legea, atunci şi ea a încălcat-o şi ar trebui să primească minim 6 ani de puşcarie, plus să fie obligată să îi dea banii înapoi lui Ghiţă... Sau justiţia nu e egală pentru toţi, e doar pentru căţei?", afirmă Udrea într-o postare pe Facebook.

Udrea spune că apărătorii lui Kovesi susţin că nu este grav şi nici nu e luare de mită faptul că i-a cerut lui Sebastian Ghiţă să plătească un avion privat cu care să îl aducă în ţara pe fugitul Nicolae Popa, în 2009. "Aş fi fost înclinată să îi iau apărarea şi să spun şi eu la fel, dacă în cazul meu lucrurile nu ar fi identice. Adică, eu am fost acuzată de doamna Kovesi că l-am adus pe Lucian Bute să boxeze în ţara lui, unde milioane de români îşi doreau să îl vadă boxând şi nimeni nu a fost în stare să organizeze un meci al acestuia în România. Bute nu a boxat pentru Elena Udrea, nu a boxat la mine în sufragerie, nu am avut niciun avantaj din prezenţa lui la acea Gală de box, cunoscută ca Gala Bute. Singurul câştig pe care doamna Kovesi l-a identificat, au fost aplauzele pe care le-aş fi primit, adică imaginea bună pe care mi-aş fi făcut-o", relatează Udrea.

n urmă cu câteva zile, Udrea a declarat, referindu-se la Kovesi, că că "începe să vină vremea normalităţii", urându-i acesteia "Bun venit în "clubul penalilor".

Vizualizări: 296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: