Eveniment

Un bărbat a bătut polițiștii după ce a distrus o mașină

Un bărbat din Brăila a distrus autoturismul fiului său și i-a luat la bătaie pe polițiștii chemați la fața locului.

Un bărbat din Brăila a provocat un scandal monstru, distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, după care a lovit polițiștii chemați să intervină.

"La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă din municipiul Brăila.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un bărbat, de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant. În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor”, au anunțat surse judiciare.

Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere.

Vizualizări: 27

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: