Eveniment

Un tânăr bistrițean a murit într-un accident provocat de un moldovean beat

Un accident rutier grav a avut loc duminică seara pe strada Horea din Cluj-Napoca. În eveniment au fost implicate două autoturisme dintre care unul din Bistrița-Năsăud, în care se afla un tânăr de 21 de ani cu părinții lui. Băiatul, pasager în mașină, a murit. Mama lui, care se afla pe bancheta din spate, a fost și ea rănită grav.

Potrivit presei clujene, accidentul a fost produs de un tânăr de 21 ani din Republica Moldova care a fugit inițial de la locul tragediei, după care a fost prins de poliţişti pe strada Racoviţă. A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat 0,35 mg/l alcool pur un aerul expirat.


“Tânărul în vârstă de 21 de ani conducea autoturismul dinspre gară înspre centru, iar pe strada Horea a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus. Conducătorul auto care circula regulamentar şi doi pasageri din acelaşi autoturism primesc îngrijiri de specialitate. Imediat după impact, şoferul care ar fi provocat accidentul, împreună cu pasagerul, au fugit de la faţa locului, fiind depistaţi de poliţişti pe strada Racoviţă. Autoturismul condus de tânărul de 21 de ani a luat foc, necesitând intervenţia pompierilor”, a informat IPJ Cluj.Tânărul de 22 de ani din Bistrița a rămas încarcerat și a decedat.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: