Politică

Violeta Alexandru pune punct blaturilor cu PSD la București

Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirmă, după alegerea la şefia PNL Bucureşti, că urmează lucruri şi mai bune, bazate pe forţa celor care cred în modul său de a face politică, cu decenţă. ”fără kitsch şi aroganţă - marca PSD”. ”Orice o fi fost din USL la Bucureşti, în trecut - se opreşte aici”, anunţă ea.

”Am trăit deja experienţa lucrului bine făcut dintr-o poziţie publică importantă. Poţi face bine dintr-o funcţie publică. De astăzi, lucrurile merg la un alt nivel. Delegaţii reprezentând organizaţiile de sector ale Partidului Naţional Liberal m-au ales Preşedintele PNL Bucureşti. Este cea mai mare organizaţie a Partidului Naţional Liberal. Seriozitatea cu care se va face politică în PNL Bucureşti are un impact major. În PNL dar şi în Bucureşti. Urmează lucruri şi mai bune. Cu o altă forţă. Forţa celor care cred în modul meu de a face politică. Cu decenţă, cu perseverenţă şi cu proiecte serioase. Fără kitsch şi aroganţă - marca PSD”, scrie Violeta Alexandru pe Facebook.

”Ea subliniază că la 44 de ani viaţa o duce către o nouă experienţă şi că îşi asumă să dea tot ceea ce poate pentru ca României şi Bucureştiului să le fie mai bine.

Orice o fi fost din USL la Bucureşti, în trecut - se opreşte aici. De astăzi, prin vot, conduc PNL Bucureşti, vocea oamenilor de dreapta din Bucureşti. Începe o nouă etapă. Ştiu să lucrez în echipă. Îi chem alături pe toţi cei care vor să se implice, au iniţiativă, nu se feresc să încerce, au încredere că putem schimba lucrurile. Toţi cei care nu şi-au pierdut speranţa. Se poate!”, afirmă ministrul Muncii în finalul postării sale.

Violeta Alexandru a fost aleasă sâmbătă preşedinte al PNL Bucureşti, cu 920 de voturi ”pentru” şi cu 10 voturi ”împotrivă”.

Vizualizări: 1,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: