Eveniment

Zeci de focuri de armă pentru prinderea unui șofer

O urmărire ca-n filme a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, pe străzile Timişoarei, mai multe echipaje de Poliţie fiind mobilizate pentru a prinde un şofer care a refuzat să oprească la semnele unui poliţist, fiind trase zeci de focuri de armă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, totul a început pe Calea Dorobanţilor, din Timişoara, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 03.00, unde un şofer, aflat la volanul unei maşini cu numere provizorii, a refuzat să oprească la semnele unui poliţist.

Din contră, în momentul în care i-a văzut pe oamenii legii, bărbatul a accelerat. Imediat, echipajul de pe Calea Dorobanţilor a plecat pe urmele lui şi a solicitat întăriri, fiind mobilizate încă şapte maşini de Poliţie. A urmat o cursă pe mai multe artere din Timişoara, care a durat aproximativ o oră, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă, în total, 30 de focuri de armă, majoritatea în plan vertical, dar o parte au lovit şi maşina.

Cursa s-a terminat pe Calea Bogdăneştilor, după ce maşina, care avea cauciucurile din stânga şi dreapta faţă lovite de gloanţe, a fost acroşată de un echipaj de Poliţie.

Poliţiştii l-au mobilizat pe şofer, iar în urma testării, a reieşit că nu a consumat băuturi alcoolice. Însă, oamenii legii au descoperit că şoferul, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Timişoara, nu avea permis de conducere. Pe numele bărbatului urmează să se întocmească un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: