Justiție

151 posturi vacante de consilier de probațiune sunt scoase la concurs

Direcția Națională de Probațiune organizează, în perioada decembrie 2020– iulie 2021, concursul pentru ocuparea a 151 de posturi vacante de consilier de probațiune din cadrul serviciilor de probațiune. 

DISPOZIŢII LEGALE APLICABILE

Concursul se desfăşoară în conformitate cu dispoziţiileRegulamentului privind organizarea şidesfăşurarea concursului pentru ocuparea posturilor şifuncţiilor vacante din sistemul de probaţiune, aprobat prin Ordinul ministrului justiţiei nr. 2.140/C/2016, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 445 din 15 iunie 2016, cu modificările și completările realizate prin Ordinul ministrului justiției nr. 3013/C/2020 pentru modificareaRegulamentului privind organizarea şidesfăşurarea concursului pentru ocuparea posturilor şifuncţiilor vacante din sistemul de probaţiune,aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 2140/C/2016.

DATA ŞI LOCUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de consilier de probaţiune se va desfăşura în municipiul Bucureşti, începând cu data de 23.01.2021, după finalizarea etapei premergătoare de înscriere. În funcţie de numărul candidaţilor, anumite etape ale concursului se pot desfăşuraşi la nivel regional.

Proba scrisă se va derula în municipiul București, în data de 7 martie 2021, într-o locație care va fi anunțată ulterior.

Datele, precum şi locaţiile de desfăşurare a etapelor ulterioare ale concursului, urmează a fi comunicate, în timp util, pe site-ul Ministerului Justiţiei, la secţiuneaMinister/Organizare/Cariere/Posturi vacante:http://www.just.ro/minister/cariere/

Vizualizări: 1,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: