Eveniment

A lovit o mașină parcată, apoi s-a dezbrăcat

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost rănit uşor, marţi dimineaţa, într-un accident petrecut în municipiul Constanţa, după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un autoturism parcat. Imediat după accident s-a dezbrăcat și s-a descălțat.

"În data de 01.01.2019, ora 08.30 un bărbat de 36 de ani a condus un autoturism pe str. Democraţiei din Constanţa, dinspre str. Vârful cu Dor către str. Comarnic şi, ajungând la intersecţia cu Aleea Piersicului, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla staţionat, iar în urma coliziunii a fost proiectat către înainte în gardul unui imobilul. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto", a anunţat Poliţia.

Oamenii legii spun că șoferul nu era băut sau drogat, însă membrii familiei sale le-au spus poliţiştilor că acesta ar fi dezvoltat anumite probleme psihice în ultima perioadă. Senzația de sufocare în propriile haine poate fi un simptom în cazul atacului de panică.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, urmând să ia măsurile care se impun după lămurirea situaţiei psihice a bărbatului.

update: Șoferul, pe nume Andrei, este căsătorit și are un copil. Tatăl lui a venit la locul accidentului și a explicat că tânărul se confruntă de ceva vreme cu o depresie.

Galerie foto


Vizualizări: 1,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: