Economie

Acuzată de înșelăciune, Loteria Română se apără: Eroare de redactare

Loteria Română este acuzată că, la „tragerile speciale de Anul Nou”, și-a înșelat clienții la Loto „6 din 49”, Loto „5 din 40” şi Joker.  La toate cele trei sisteme de joc, Loteria a dublat prețul variantelor jucate, iar în pliantul tipărit a anunțat clar, explicit, că vor fi câte două trageri pentru fiecare dintre cele trei sisteme de joc la care s-a dublat prețul.

Loteria Română se apără, spunând că a fost o eroare de redactare. "In ceea ce priveste informarea cu privire la Tragerile Loto Speciale de Anul Nou din revista „Loto-Prono”, precizam ca in ultimul numar din anul 2018, la rubrica dedicata acestor trageri, s-a produs o eroare de redactare. Aceasta a fost remediata in scurt timp, prin corectarea editiei online si prin retragerea numarului de la difuzare, pentru informarea corecta a jucatorilor", arată un comunicat de presă.

Pentru primele trageri loto din acest an care vor avea loc duminica, 6 ianuarie, au ramas in joc reporturi atractive, mai menționează Loteria Română. La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 5,76 milioane lei (peste 1,23 milioane de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de aproximativ 1,5 milioane lei (aproximativ 320.000 de euro). La Joker, la categoria I, este în joc un report in valoare de peste 4,16 milioane lei (peste 892.000 de euro) în timp ce la Noroc Plus, la categoria I, este în joc un report in valoare de aproximativ 127.000 de lei (peste 27.000 de euro). La Loto 5/40 se înregistrează la categoria I un report in valoare de peste 1,27 milioane lei (aproximativ 274.000 de euro), iar la Super Noroc, la aceeași categorie, este în joc un report în valoare de aproximativ 202.000 lei (peste 43.000 de euro).

Vizualizări: 781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: