Social-media

Amenințări cu arma pe facebook

La data de 08.04.2020, ora 17.00 Politia mun. Caransebeș a fost sesizată telefonic de către o persoana, din alt județ al țării, cu privire la faptul ca, o persoana din localitățile arondate mun. Caransebeș se afla în direct pe una dintre rețelele de socializare, cu o arma în mana. în timp ce profera acte de amenințare cu moartea la adresa altei persoana.

O echipa de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș s-a mobilizat de îndată, constând ca se confirma cele sesizate, identificând în același timp identitatea persoanei din înregistrările video dar și locația în care se afla. Totodată, s-a stabilit ca acea persoana nu este autorizata pentru a deține arme.

În seara aceleași zile a fost emis mandat de percheziție domiciliara. într-un timp foarte scurt, polițiști din cadrul 1PJ Caras-Severin au pus în executare mandatul de percheziție, cu maxima operativitate. La locația percheziționata a fost identificata persoana și arma din înregistrările video.

Toată operațiunea, de la sesizare și pana la înlăturarea pericolului, prin ridicarea armei, a durat o perioada scurta de timp.

În cauza continua cercetările sub aspectul savarsirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, prev. de art. 342 Cp, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: