Sport

Bucăți din avionul lui Emiliano Sala găsite pe o plajă

Bucăți din avionul în care se afla fotbalistul Emiliano Sala ar fi fost găsite pe o plajă din Franța. Avionul privat care plecase din Nantes cu destinaţia Cardiff, a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii. La bord se aflau piltoul şi atacantul Emiliano Sala.

În urmă cu o săptămână autorităţile au anunţat că vor sista operaţiunea de căutare, după ce nu a fost găsită nicio urmă. Miercuri, 30 ianuarie, au fost reluate însă căutările avionului, după  ce au fost găsite două bucăți de scaune, capitonate care au fost aduse la mal de mare, fiind descoperite pe o plajă din Surtainville,Franţa. "După o analiză preliminară am ajuns la concluzia că, cel mai probabil, aceste perne sunt de la avionul dispărut", au precizat oficialii Diviziei pentru Investigarea Accidentelor Aviatice.

Descoperirea a dus la reluarea căutărilor oficiale, care vor avea loc pe o rază de 4 mile nautice, sub apă. Căutările vor dura trei zile. Se vor folosi sonare și echipamente speciale pentru a descoperi locul în care se află epava avionului dispărut.

Avionul a dispărut de pe radar luni, 21 ianuarie, atunci când acesta se deplasa pe ruta Nantes - Cardiff. Sala pleca din Franţa în Anglia după ce se transferase la Cardiff City, pentru suma de 17 milioane de euro.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: