Eveniment

Când nu-și primesc salariile, moldovenii se urcă pe stâlpii de iluminat

Un individ a pus pe jar întregul municipiu Iași după ce s-a urcat pe stâlpul de înaltă tensiune de lângă piaţa Alexandru, ameninţând că se aruncă în gol. Cei de la E.ON Electrica au oprit curentul imediat în zona centrală a Iaşului, inclusiv la patru spitale.

Cel care se urcase pe stâlp are 24 de ani şi este din Suceava şi a motivat gestul în semn de protest că patronul stânei unde lucrase anterior nu îi dăduse banii pentru patru luni lucrate. Ca să-l dea jos mai repede, poliţiştii au trimis trei negociatori pentru a-l convinge să nu se arunce pe reţeaua electrică a oraşului.

După puţin timp, de la poliţie au fost trimişi trei negociatori pentru a vorbi cu tânărul. Cel urcat pe stâlp nu s-a putut înţelege iniţial cu poliţiştii din cauza traficului de pe bulevardul Alexandru, iar unul dintre negociatori s-a urcat pe blocul din apropiere şi a purtat o conversaţie cu acesta.

Tânărul le-a dat date false iniţial, apoi le-a spus numele şi domiciliul, dar şi motivul pentru care se urcase pe stâlp. În acest timp, furnizorul de energie întrerupea curentul în zone vitale din municipiu, inclusiv spitale şi alte instituţii.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: