Eveniment

Un brailean cu probleme psihice a devastat o bancă

Un brailean, in varsta de 21 de ani, a devastat, in dimineata zilei de marti, Agentia „Concordia” a Bancii Transilvania, fiind prins de jandarmi la scurt timp. O angajata a fost lovita de individ, ajungand, in cele din urma, la spital pentru a primi ingrijiri medicale. 

In jurul orei 09:30, barbatul, care are probleme psihice si mai multe internari la activ, a intrat in unitatea bancara cu intentia de a scoate o suma de bani dintr-un cont.

Pentru ca avea carte de identitate expirata, tranzactia nu a putut fi realizata, motiv care l-a infuriat peste masura si a declansat teroarea. Tanarul a amenintat lucratoarele – agresand-o si fizic pe una dintre acestea, a distrus mai multe bunuri – printre care si cateva monitoare, iar apoi s-a facut nevazut.

Totusi, alarmati de angajatii bancii, jandarmii au reusit sa-l prinda, predandu-l politistilor.

Se pare ca braileanul a mai procedat in acelasi mod si in urma cu aproximativ o saptamana, intr-o alta banca, unde ar fi lovit cu pumnul intr-un perete atunci cand a aflat ca nu poate scoate bani din cont.

Barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de distrugere si lovire si alte violente, fiind internat, la finalul audierilor, la Spitalul de Psihiatrie.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: