Administrație

Chirurgul din Slatina critică iar autoritațile pentru deciziile luate în cazul contaminării italianului cu COVID-19

Medicul chirurg Cătălin Dudu de la Spitalul Județean de Urgență Slatina are o nouă reacție critică la adresa autorităților și scoate iarăși la iveală decizii total nepotrivite ale acestora în seria de acțiuni întreprinse pentru prevenirea unei epidemii de coronavirus.

„Avem 3600 locuri pentru carantină în caz de suspecți de coronavirus, avem ordonanță dată pentru achiziționare materiale sanitare,avem măsuri luate de guvern de acum 2 luni, facem teleconferinte și în general suntem foarte bine pregătiți să facem față unei eventuale epidemii.
Imaginați-vă surpriză mea când citesc azi că în cazul socrilor pacientului italian confirmat, care din punctul meu de vedere momentan prezintă cel mai mare risc epidemiologic din țară, s-a dispus carantină la domiciliu.
Acum stau și mă gândesc oare ce criterii trebuie îndeplinite că un suspect de infecție să folosească unul din cele 3600 de locuri?
Sper măcar că au fost testați și mai sper să se găsească o soluție să îi aprovizionăm cu alimente, că dacă mai merg și pe la magazine după mâncare…”, a scris, pe Facebook, Cătălin Dudu.

Chirurgul de la Spitalul Slatina a avut critici repetate la adresa autorităților pe care le consideră total nepregătire să facă față unei epidemii în privința noului coronavirusului.
 

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: