Politică

Dan Voiculescu are trei locuri eligibile pe lista PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni lista PSD pentru europarlamentare. Conform listei citite de liderul PSD, pe lista pentru europarlamentare se regăsesc, în ordine: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană.

Candidații de pe locurile 2- Carmen Avram, 4 - Chris Terhes și 6 - Maria Grapini sunt impuși de Dan Voiculescu, susțin surse politice. 

Întrebat în legătură cu faptul că pe liste se află şi persoane din afara PSD, Dragnea a susţinut că "nu a fost nicio ezitare din prte colegilor". "Carmen Avram este o doamnă care apără foarte mult principiul dreptăţii, a militat mereu împotriva abuzurilor, face parte dintr-o echipă de reporteri care nu a cedat la nişte presiuni incredibile, este un patriot şi un om şi care a sprijinit mereu principiile pe care le apără şi PSD. Chris Terheş este un om care în multe momente importante, când alţii tăceau, a avut poziţii publice asumate, a militat şi a susţinut constant lupta împotriva abuzurilor. Maria Grapini este un europarlmentar pe care eu il apreciez şi tot partidul o apreciază pentru poziţiile pe care le-a avut în Parlamentul European", a afirmat liderul PSD.

Vizualizări: 327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: