Comunitate

Directoarea de îngrijiri medicale a Spitalului Neamț a fost asasinată de soț

Directoarea de îngrijiri medicale,Anca Daniela Patriche, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgența Neamţ, în vârstă de 49 de ani, a fost înjunghiată mortal de soţul ei, vineri după-amiază, fapta având loc în cadrul unităţii medicale.Anca Daniela Patriche luase concursul de director de îngrijiri pe 8 ianuarie 2020 si era asisteta șefa de la secția chirurgie.

 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, vineri, la ora 16.00, un apel la 112 a anunţat faptul că o femeie a fost înjunghiată la Spitalul Judeţean Neamţ.

“Din verificările preliminare efectuate, un bărbat de 50 de ani din Piatra Neamţ şi-a înjunghiat soţia, de 49 de ani. Persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia poliţiştilor de Investigaţii Criminale. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror criminalist din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ”, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, femeia şi soţul ei se aflau în proces de divorţ.Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs fapta.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: