Administrație

Directoarea DGAPSC Bacău, condamnată cu suspendare pentru fals în declarații

 Daniela Țîțaru, directoarea DGASPC Bacău, a fost condamnată la 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare pentru fals în declarații. Daniela Titaru a fost condamnată pentru că, deși deține o locuință personală în Municipiul Bacau, a declarat contrariul. Aceasta a făcut nu mai puțin de 7 falsuri în declarații care au ajutat-o să obțină o locuință ANL de la Primăria Bacău.

Declarațiile le-a dat în perioada 2011 – 2016, la notar, pe propria răspundere. De asemenea, nici în declarația de avere nu a apărut locuința personală.


În decizia de astăzi, directoarea DGASPC Bacău a primit un termen de supraveghere de 2 ani, în care are anumite obligații. De asemenea, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Mun. Bacău, la Căminul de Bătrâni Bacău sau la Serviciul Public de Salubritate şi Spaţii Verzi, sau în cadrul Primăriei com. N. Bălcescu, jud. Bacău, pe o perioadă de 80 de zile în afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. 

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: