Sport

Ianis Hagi, meciuri excelente în Scoția

Presa din Scotia este din nou la picioarele lui Ianis Hagi dupa inca un meci foarte bun facut in tricoul celor de la Glasgow Rangers.

Rangers a castigat sambata cu 4-1 in deplasarea de la Hamilton, calificandu-se in sferturile Cupei Scotiei, dupa o partida excelenta facuta de oamenii in alb si albastru, antrenati de legenda celor de la FC Liverpool, Steven Gerrard.

Hagi a fost titular si a fost inlocuit in minutul 73. El ar fi putut sa isi treaca in cont doua pase de gol, dar de fiecare data sud-americanul Morelos a ratat in pozitie excelenta dupa pasele primite de la mijlocasul roman.

Cotidianul britanic Daily Record a titrat dupa acesta partida: "Hagi impresioneaza din nou", continuand apoi in extenso.."au existat momente cand Rangers nu a accelerat si nu a putut fisura defensiva adversa, chiar si cu eforturile lui Ianis, mai ales ale lui".

Fanii l-au ovationat la final pe Hagi, chiar daca nu a facut o parte secunda atat de buna, iar unul dintre suporterii lui Rangers avea o reactie interesanta pe Twitter, dupa meci, sambata:

"Ianis Hagi este cel mai bun fotbalist care a jucat in Scotia de la Brian Laudrup", puncta fanul respectiv care isi aducea aminte de mijlocasul danez care a facut istorie in Scotia, el fiind fratele si mai cunoscutului Michael Laudrup, care a evoluat pentru Lazio, Juventus, Barcelona si Real.
 
 

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: