Administrație

IGPR în război pe față cu președintele Sindicatului Europol,Cosmin Andreica

Poliția Română reacționează după ce Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol, a vorbit despre faptul că angajații MAI au fost gărzi de corp la priveghiul și înmormântarea liderului clanului Duduienilor, Emi Pian.

"Modul în care Poliția Română a acționat în ultima săptămână a avut la bază mai multe analize ale structurilor specializate, astfel încât siguranța comunității să fie prioritară.

 
Polițiștii implicați în această operațiune au dat dovadă de profesionalism și responsabilitate, fiecare dintre ei înțelegând că acest eveniment trebuie să fie gestionat în așa fel încât să nu existe incidente ce pot pune în pericol siguranța publică.

 
Considerăm că "anecdotele" promovate de un anumit reprezentant al unui sindicat se bazează pe lipsa de experiență în munca operativă.

Precizăm faptul că respectivul reprezentant al sindicatului a dat încă o dovadă că nu urmărește beneficiul polițiștilor, ci doar să-și facă imagine în spațiul public.

 
Această constatare se bazează pe faptul că acesta nu a încercat să afle informațiile exacte transmise de instituție, ci a preferat să dea o interpretare eronată.

Este foarte simplu să stai pe margine și să comentezi, iar pentru credibilitate să născocești scrisori, în numele unor oameni care și-au făcut datoria.

Asigurăm cetățenii că Poliția Română este în slujba comunității și nu ne interesează să acționăm pentru imagine, ci considerăm că rezultatele trebuie văzute în gradul ridicat de siguranță al cetățeanului.

Mulțumim celorlalte sindicate care înțeleg că dialogul instituțional este în beneficiul polițiștilor", se precizează în comunicatul IGPR.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: