Eveniment

Încă două luni și jumătate!

Medicul Adrian Streinu - Cercel, director al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, a vorbit despre cât mai durează restricțiile în România, din cauza pandemiei de COVID-19.  
 
"Ați văzut că și domnul președinte Klaus Iohannis a spus că sunt o serie de persoane care aduc informații false în rândul public. Grija noastră trebuie să fie aceea de a nu creea noi cazuri de îmbolnăviri. Dacă trendul în momentul de față este unul descendent, haideți cu toții, cum am făcut acest efort de două luni și jumătate, să mai ducem încă două luni și jumătate și o să vedem că încet, încet, acest virus începe să se potolească și să se ducă la culcare, adică să devină un virus normal.

Dacă nu vom face așa, atunci evident că vom avea noi cazuri de îmbolnăviri și vor trebui revizuite în totalitate aceste măsuri de relaxare. Mai mult decât atât, aceste măsuri de igienă personală, adică spălatul pe mâini, spălatul pe față, ar trebui să rămână standard de aur pentru oricare persoană pe teritoriul țării noastre. Luna iulie va fi o lună cu cazuri puține, luna august va fi o lună sigură, dacă respectăm, așa cum am făcut până acum", a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: