Eveniment

Încă un medic amurit

Medicul Sabina Viorica Ileana Moca, de la sectia de Medicina Interna a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Deva, a murit dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus, trupul sau fiind condus vineri pe ultimul drum de catre colegi, a informat conducerea SJU Deva.

„A fost o colega minunata, modesta si amabila cu toata lumea. Cand spitalul a fost carantinat si a fost nevoie sa facem echipe de medici care sa se ocupe de pacientii internati cu aceasta cumplita boala, Sabina a raspuns prezent, punand binele pacientilor inaintea binelui propriu. Am condus-o azi pe ultimul drum, dar o vom pastra mereu in memorie ca o buna colega, vesela si plina de viata”, se arata intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook a SJU Deva.

 
Medicul Sabina Moca a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Timisoara in anul 1985, la specializarea Medicina Generala. Ulterior a obtinut competenta in Planificare familiala si a lucrat in SJU Deva din anul 1996.

 Ea este cel de-al treilea medic din judetul Hunedoara care isi pierde viata dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19.

In aprilie doctorita Mirela Feier, de la Spitalul Brad, si in 13 noiembrie, medicul primar pediatru Emilia Biber, de la Spitalul Municipal Hunedoara, au decedat din aceeasi cauza.

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: