Politică

Iohannis a semnat decretul privind demisia lui Dan Vîlceanu

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul prin care ia act de demisia lui Dan Vîlceanu din funcția de ministru al Proiectelor Europene şi, totodată, decretul de desemnare a lui Ioan Marcel Boloş prin care acesta va asigura interimatul.

Administrația prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care se ia act de demisia domnului Dan Vîlceanu, ministrul investițiilor și proiectelor europene, şi se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

 
 
De asemenea, președintele a semnat și decretul de desemnare a domnului Marcel-Ioan Boloș, ministrul cercetării, inovării și digitalizării, ca ministrul investițiilor și proiectelor europene, interimar.

Marcel Boloș este în prezent ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării și potrivit surselor HotNews.ro își dorește un mandat plin la Ministerul Proiectelor Europene la care tocmai a fost propus interimar. Potrivit surselor citate, Boloș ar avea susținerea partidului pentru a rămâne pe post plin la ministerul dorit iar acest lucru se va întîmpla în vară când se va face o remaniere a Guvernului.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu a demisionat în urmă cu o zi după ce şi-a înaintat demisia şi din funcţia de secretar general al PNL, în urma renunţării la şefia PNL de către Florin Cîţu.

 
 
 

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: