Eveniment

Lia Olguta Vasilescu a fost sanctionata

Lia Olguța Vasilescu a fost sancționată de CNCD cu avertisment după declarațiile sale la adresa lui Klaus Iohannis, a anunțat senatorul USR Vlad Alexandrescu.

.„Ca neamţ, să vorbeşti despre gazare, trebuie să ai mult curaj”, spusese Vasilescu. CNCD a luat decizia după o sesizare din partea senatorului, potrivit Mediafax. În sfârșit, CNCD a decis sancţionarea Olguței Vasilescu pentru declarația ei stupefiantă despre etnicii germani.

Potrivit senatorului Vlad Alexandrescu, Consiliul Național de Combatere a Discriminării a sancționat-o cu un avertisment pe Olguța Vasilescu, la sesizarea lui și a altor parlamentari USR. Fostul ministru al Muncii Olguţa Vasilescu a criticat declaraţia lui Klaus Iohannis potrivit căreia PSD a gazat românii la protestul din 10 august 2018, aceasta sublinind că afirmaţiile sale nu sunt demne de un preşedinte şi, „ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”.

Ulterior, Lia Olguța Vasilescu a declarat că președintele Klaus Iohannis probabil deja se vede „șef de lagăr de concentrare” unde ar fi închiși social-democrații, pentru reeducare. Afirmația a fost făcută în contextul în care șeful statului a spus în mai multe rânduri în campanie că e în război cu PSD.

Vizualizări: 2,349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: