Comunitate

Mamă și fiu, morți de frig și foame

Un caz înfiorător s-a petrecut ieri, în localitatea Poiana Lacului din judeţul Argeş: o bătrână de 92 de ani şi fiul ei de 52, ambii bolnavi, imobilizaţi la pat, au murit acasă de frig, foame şi sete, pentru că nimeni din sat nu le-a trecut pragul zile la rând.

Biroul de presă al Poliţiei Argeş anunţase, ieri, că urmare a unui apel la 112 au fost descoperite într-o locuinţă din Poiana Lacului două trupuri fără suflare.

„… polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o gospodărie din localitatea Poiana Lacului, o femeie de 92 de ani și fiul acesteia, de 52 de ani, au fost găsiți decedați în locuință.


La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, dar și un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii de investigații criminale sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor. În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă… „, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

 
 
Cum se procedează în astfel de cazuri, cadavrele au fost transportate la serviciul de Medicină Legală, pentru ca autopsia să stabilească din ce cauze a murit fiecare.

Potrivit unor surse medicale cu care am discutat, şi bătrâna de 92 de ani, şi fiul ei, au murit din cauza deshidratării şi a frigului. Pur şi simplu, bolnavi şi imobilizaţi la pat, ambii au murit pentru că n-au putut să se hrănească, să mănânce, să facă focul.


 
Au agonizat câteva zile, până ce şi-au dat duhul. Cum se întâmplă adesea în ultimii ani, nimeni din vecini, autorităţi locale etc, n-a ştiut nimic

Evident, dacă vreunul dintre vecini ar fi bătut la uşa bătrânei, şi ea, şi fiul ei ar fi putut fi în viaţă şi azi. O poveste groaznică, despre cum şi simpla nepăsare poate ucide.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: