Stil de viață

Micuța româncă s-a calificat în finala "Zecchino d’Oro"

Elena Ciocoi, de zece ani, este printre cei 12 copii talentați la interpretare muzicală care s-au calificat în finala "Zecchino d’Oro", festivalul internațional de cântec pentru copii transmis de RAI 1, postul național de televiziune din Italia. Piesa este despre integrare și are mari șanse să câștige competiției.

Pe site-ul oficial al festivalului, fetița româncă se prezintă astfel: „Bună, mă numesc Elena, am 10 ani și vin de la Marghera, localitate situată lângă Veneția. Sunt solară, plină de viață, distractivă și indecisă. Cântărețul meu preferat este Avicii. În timpul liber îmi place să fac tot felul de lucruri, experimente și să mă joc cu frățiorul meu mai mic. Mâncarea mea preferată este pastă cu sos de carne (ragù) iar când voi fi mare aș vrea să devin actriță și cântăreață. Pentru mine, «Zecchino dOro» este o experiență frumoasă, pentru că visul meu a fost cel de a cânta, care în cele din urmă a devenit realitate. Cântecul pe care îl cânt, se numește «Chi lo dice che» («Cine zice că») și îmi place foarte mult; el vorbește despre școală, despre prieteni și vacanțe, despre colegi și profesori”.

Melodia „Chi lo dice che” este printre favoritele pentru câștigarea marelui premiu al concursului. Finala festivalului de cântece pentru copii va avea loc pe 1 decembrie și va fi transmisă în direct de postul de televiziune RAI 1.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: