Administrație

Nepotismul de la Ministerul Invatamintului

Numirea lui Bogdan Steriopol pe funcția de consilier personal al ministrului Educației poate fi explicată prin relația de rudenie cu noul secretar general adjunct al guvernului, Costel Barbu. Mai precis, Steriopol este nepotul de soră al lui Costel Barbu.

Bogdan Steriopol a fost impresar de fotbal, gazetar sportiv, i-a avut nași de cununie pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și s-a înscris în PNL în 2018, la organizația Sector 2 București, condusă de actualul ministru al Educației, Monica Anisie.
Presa a scris despre el că are “zero expertiză în educație”, însă Monica Anisie consideră că e specialist în Educaţie fizică şi sport și a declarat că l-a luat la minister pentru că avea nevoie de o părere avizată ca să afle câte ore de sport trebuie incluse în programa școlară.
Pe lângă număratul orelor de sport, Steriopol va gestiona și relația dintre Ministerul Educației și Ministerul Tineretului și Sportului. Mai mult decât atât, fostul impresar de jucători are în sarcină și accesarea de fonduri europene pentru formarea și perfecționarea cadrelor didactice, scrie GSP.

Ziarul Monitorul de Suceava a scris, în 2014, despre faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf i-au fost nași lui Bogdan Steriopol, cununia religioasă fiind oficiată la o biserică din Gura Humorului. Cum era și firesc, familia Barbu a fost prezentă.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: