Eveniment

O autospecială ISU a fost tamponată de un autoturism în județul Olt

Două persoane au fost rănite, luni dimineață, după ce un autoturism a intrat într-o autospecială de pompieri care intervenea la un accident petrecut în Olt, pe DN 65, la Jitaru. Traficul a fost oprit pe sensul către Slatina.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit DN 65 Pitești – Slatina, la kilometrul 69+950 de metri, în zona satului Jitaru, județul Olt, după ce o autospecială a fost implicată într-un accident.

„O autospecială ISU a intervenit la un eveniment rutier și staționa pe marginea părții carosabile, iar la scurt timp, un autoturism a intrat în coliziune față – spate cu autospeciala ISU, impact în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane aflate în autoturism. Traficul rutier este întrerupt pe sensul către Slatina. Se estimează ca circulația să revină la normal în 30 de minute”, arată INFOTRAFIC.

Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt susțin că o singură persoană a ajuns la spital în urma impactului.

„Pompierii Stației Scornicești au intervenit în această dimineață, pe Drumul European 574, în localitatea Jitaru, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se aflau două persoane.

Pe timpul executării recunoașterii la locul evenimentului, autospeciala complexă pentru intervenție și descarcerare alocată la fața locului, a fost acroșată de un autoturism, în care se aflau trei persoane.

În urma evenimentului o persoană, pasageră în autoturism, a suferit un traumatism cervical și a fost transportată la UPU Slatina de către echipajul SMURD Scornicești.

În urma evenimentului nu au rezultat alte victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: