Eveniment

O bătrână din Vaslui s-a apărat de viol cu o furculiță

O bãtrânicã în vârstã de 77 ani, din satul  Vizureni, comuna Tutova,județul Vaslui s-a apãrat cu o furculitã, în lupta cu un individ de 52 de ani  din vecini, care voia sã o violeze. Totul s-a petrecut ziua în amiaza mare, când bunica l-a primit în curte pe Sandu Iordache, dupã ce acesta a pretins cã vrea ca bãtrâna, croitoreasã în sat, sã îi repare o pereche de pantaloni  rupti. 

La un moment dat, individul a început sã o ia de solduri pe biata bãtrânã, chipurile sã îi arate cam cum ar vrea sã îi strâmteze pantalonii. Femeia a intuit cã vecinul nu are gânduri curate si astfel a început sã se lupte cu atacatorul. Acesta o înghesuia, o smucea, a aruncat-o pe pat, însã bãtrâna  a reusit  sã punã mâna pe o furculitã si sã îl rãneascã pe atacator. Aproape o orã  s-a chinuit bãtrâna sã scape de agresorul care, vãzând cã victima sa nu se lasã si strigã a fugit  la un moment dat.

I-a cerut însã sã nu divulge nimãnui cele  întâmplate, promitîndu-i  drept  rãsplatã… o bucatã de carne, atunci când va tãia porcul de Crãciun! Politia face  cercetãri privind comiterea infractiunii de tentativã de viol, cu autorul, deocamdatã, în libertate.

Sãtenii  spun cã individul este  unul care face destule probleme în sat, dar este sustinut „politic” de un consilier local de la Primãria Tutova. 

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: