Eveniment

O vînzătoare de ziare a găsit 20.000 de euro pe care i-a dus la poliție

O femeie de 64 de ani, de loc din Holboca, județul Iași, a avut un noroc cât carul, după un ghinion teribil: a pierdut joia trecută o borsetă cu aproape 20.000 de euro în parcarea unui supermarket ieșean

Femeia tocmai schimbase suma în euro, la un centru de schimb valutar din incintă şi a pierdut borseta în care se aflau banii chiar în timp ce se deplasa către maşina sa, în parcare. În ciuda sumei mari aceasta nu a observat lipsa banilor decât după o perioadă re­lativ mare de timp, când a mers imediat la Poliţia Municipiului Iaşi, unde a reclamat furtul banilor.

Poliţiştii au cerut a doua zi înregis­trările video reprezentanţilor complexului comercial, fără să ştie că vineri, tot a doua zi după pierderea banilor de către femeia din Holboca, geanta acesteia a fost găsită de către o tânără în vârstă de 30 de ani, care lucrează în parcare, unde vinde ziare. Aceasta a ţinut însă la ea banii până luni, când a mers la Poliţie şi i-a predat. Tânăra care i-a găsit se numeşte Ana Maria Manole.

„Am văzut borseta, m-am uitat în ea şi am observat o groază de bani acolo. Luni am dus-o la Poliţie, iar acolo m-au felicitat. Femeia care i-a pierdut m-a luat în braţe. Nu i-am luat, pentru că ştiam că nu i-am muncit eu“, ne-a spus ieri femeia care a găsit banii. „Pe 10 februarie, la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi s-a prezentat o tânără de 30 de ani, din municipiul Iaşi, care a predat poliţiştilor un portofel cu bani. Aceasta a declarat poliţiştilor că a găsit portofelul în parcarea unui centru comercial din municipiul Iaşi, iar în interior se afla suma de 19.160 de euro. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că portofelul aparţine unei femei de 64 de ani, din comuna Holboca. La data de 6 februarie, aceasta s-a prezentat la sediul Poliţiei şi a reclamat faptul că i-a fost sustras portofelul cu bani, “, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Cîți dintre noi am fi făcut gestul tinerei vînzătoare de ziare?!


 

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: