Justiție

Pesediștii, cu nervii întinși de glumețul Tudorel Toader

Liderii PSD s-au săturat să îl tot audă pe ministrul Justiției vorbind și cer răspicat amnistia, grațierea și modificarea codurilor penale. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a scris joi, pe Facebook, că Tudorel Toader este obligat să dea amnistia și grațierea pentru a repara abuzurile din justiție.

"Am asistat la acest început de an, la o lecție de “politica penală“ făcută in cadrul unui interviu de nimeni altul decât glumețul Tudorel Toader, încă Ministru al Justitiei și care ușor ușor începe sa creadă ca e un guru al cutumelor juridice", a scris Rădulescu.

Parlamentarul PSD a fost deranjat de afirmația lui Tudorel Toader, cum că nu el a bătut la ușa partidului pentru a fi pus ministru. "Am înțeles ca dansul nu a bătut la usa partidului nostru și a venit ca un cavaler al stopării ororilor din justiție si al “ stingerii focului de după ordonanța 13 (declarată in fapt ca fiind constituțională domnule ministru )“ însă trebuie sa înțeleagă ca, cu toată experiența juridică pe care nimeni nu i-o neaga, nu a dat vreun examen pe post, si ca vrea sau nu vrea, sau ii place sau nu, trebuie sa pună in practica deciziile CEx-ului Psd și programul de guvernare", este mesajul lui Rădulescu.

Cătălin Rădulescu a ținut să îi aducă aminte ministrului Justiției că "e plin pământul de oameni care au crezut ca sunt de neînlocuit”.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: