Politică

Poliția locală Focșani a sunat un pacient infectat cu Covid-19 să-l întrebe de sănătate la două zile după ce acesta murise la spital

Vali Dima, un inginer de software din Focșani, a relatat, pe Facebook, cum polițiștii locali au sunat pe telefonul mobil al tatălui său să verifice dacă acesta, confirmat cu noul coronavirus, respectă regulile de carantină, la două zile după bărbatul decedase la spital, a informat site-ul Vrancea24.

“Vineri, 6 noiembrie, Poliția Locală Focșani sună direct pe numărul de mobil al tatălui meu, pentru a confirma prezența la domiciliu (carantină DSP). Răspunde mama, care le comunică, stupefiată, faptul că soțul nu poate vorbi cu ei, pentru că decedase cu mai bine de 48 de ore în urmă, la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon!”, a povestit, șocat, Vali Dima, fiul celui decedat.

„Evident, mama nu a primit niciun răspuns la întrebarea: “Dar dumneavoastră nu comunicați deloc?”. Vali Dima, într-o postare pe Facebook: Bărbatul e în izolare și a mai spus că a fost verificat de polițiștii locali de patru ori în șase zile dacă se află la domiciliu.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: