Administrație

Primăria Brăila a scos la concurs două posturi de director

Primăria Municipiului Brăila organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante de director, gradul II, la Serviciul de Utilitate Publică de Administrare și Gospodărire Locală Brăila.

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științelor inginerești; vechimea în specialitatea studiilor necesare minimum 5 ani, și o experiență de minimum 3 ani într-o funcție de conducere, corespunzătoare studiilor absolvite.

Proba scrisă va avea loc pe 23 ianuarie 2020, data interviului urmând să fie anunțată ulterior.

Primăria Brăila angajează director și Ia Serviciul de Transport Public Local dc Călători și Administrare Portuară Brăila. Aici se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științelor inginerești; vechimea în specialitatea studiilor necesare minimum 5 ani, și o experiență de minimum 3 ani într-o funcție de conducere, corespunzătoare studiilor absolvite.

Proba scrisă va avea loc pe 27 ianuarie 2020, data interviului urmând să fie anunțată ulterior.

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: