Administrație

Poșta a livrat aproape jumătate din pensiile la domiciliu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat, sâmbătă seară, că băncile au făcut plăţile pensiilor, iar ultimele plăţi se vor face luni în timp ce Poşta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu.

 ”Băncile au făcut plăţile pensiilor. Ultimele plăţi se fac luni. S-a putut, deci, face plata imediat, nu după 2 zile. Da, am ţinut să se facă plăţile cât mai repede după această perioadă de sărbători. Mă bucur că am atins obiectivul de a începe plăţile până în acest week-end. Puteam să mă rezum la comunicări seci gen: nu avem ce face, au fost multe zile libere. Dar, îmi pasă. Le mulţumesc mult pensionarilor care mi-au confirmat acest lucru”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, Poşta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu.,,Se lucrează şi la acest sfârşit de săptămână. Până la jumătatea săptămânii viitoare, se acoperă toate adresele, dacă persoanele sunt la domiciliu”, a mai anunţat ministrul Muncii.
Aceasta îşi încheie postarea cu mesaj: ”Respectul meu pentru pensionari se vede prin fapte. Mai puţine vorbe şi mai multă treabă. Se poate! Închei o zi în care am mişcat lucrurile. Puţin dar eficient”.

Compania Naţională Poşta Română a anunţat luni că, în această lună, distribuirea pensiilor se va decala din cauză că banii pentru drepturile sociale ajung în conturile Poştei Române, începând cu 7 ianuarie, "aşa cum se întâmplă la fiecare început de an", iar pensionarii îşi vor primi drepturile băneşti între 10-20 ianuarie.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni seară, că pensiile vor fi plătite, chiar dacă va exista o întârziere de 3-4 zile, cauzată de zilele libere.
 

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: