Justiție

Proxeneții din Prahova și Brașov au fost vizitați de polițiști

Nouă percheziţii într-un dosar de proxenetism au avut loc în județele Prahova și Brașov, mai multe persoane fiind suspecte că au ajutat tinere să se prostitueze în țară și în străinătate. La percheziții au fost găsite mai multe arme, conform Mediafax.

 
Polițiștii din Prahova și procurorii au efectuat marți nouă percheziții domiciliare, în județele Prahova și Brașov, la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism.

  
Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie 2018 - prezent, persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituției în țară și în străinătate, obținând foloase materiale de pe urma acestor activități.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 300.000 de euro.

Polițiștii au ridicat, în urma perchezițiilor, telefoane mobile, două pistoale de tip airsoft, un pistol cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizării, documente, înscrisuri, bani și un autoturism.

Zece persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri, iar șapte bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

 
 
 
 
 

 

 
 
 

Vizualizări: 52

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: