Social-media

Rareș Bogdan anunță revenirea pe sticlă

Jurnalistul Rareș Bogdan a făcut anunțul mult așteptat de fanii săi. Nu va sta mult pe tușă, după ce Cozmin Gușă i-a interzis apariția la Realitatea TV. "Ne revedem curând", a scris jurnalistul pe pagina de socializare. Primele zvonuri îl dau în negocieri cu Digi 24.

Postarea lui Rareș Bogdan

Dar eu nu sunt singur. Dumneavostra imi dati puterea sa merg mai departe. Mi-ati dovedit. Le multumesc si colegilor mei, extrem de numerosi, care si-au aratat solidaritatea si sprijinul. Le multumesc colegilor invitati si jurnalistilor, respectiv analistilor din intreaga tara. Le multumesc miilor de romani din Diaspora. Ma inclin in fata tuturor, cu toata aprecierea si respectul cuvenit. Am sperat pana in ultima clipa ca le va veni mintea la cap celor din conducerea Realitatea Tv si nu vor da satisfactie unora si altora, ei au preferat sa ma opreasca sa imi fac emisiunea pentru Dumneavoastra. Pacat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de multumire. Aceia nu sunteti insa Dumneavoastra. Au fost aproape 7 ani grei, dar frumosi. Ne revedem curand.

Locul lui Rareș Bogdan în emisiune a fost luat de Claudiu Popa. Acesta a început emisiunea prin a spune că e ”o situație excepțională”. ”Sunt angajat Realitatea TV, cu drepturi și obligații, am cerut conducerii postului Realitatea TV să discutăm deschis despre subiectul momentului, unul intern, și au acceptat acest lucru și veți vedea poziții în direct ale colegilor mei” a spus Claudiu Popa, în emisiunea ”Jocuri de Putere”. 

Vizualizări: 761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: