Administrație

Risc de călătorie pentru Franța și Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie  pentru Franța și Marea Britanie care vizează posibile perturbări ale activității poliției de frontieră în urma unei greve.

În Franţa că, în cursul zilei de miercuri, a fost anunţată o grevă generală, context în care sunt aşteptate perturbări ale circulaţiei feroviare naţionale (TGV, Ouigo), locale (TER, Intercites, Transilien) şi internaţionale (Thalys, Eurostar).

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord că, în perioada 15 - 16 martie 2023, poliția de frontieră britanică (Border Force) a anunțat o acțiune grevistă.

Vor fi afectate toate punctele de trecere a frontierei pentru intrările maritime și aeroportuare din Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

Persoanele care urmează să călătorească dinspre sau înspre Marea Britanie, în perioada menționată, sunt atenționate că timpii de așteptare ar putea fi mai lungi la controlul de frontieră.

Vizualizări: 42

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: