Eveniment

Rudele Kamalei Harris o vor vizita din ce în ce mai des după ce a ajuns aproape șefa Americii

Unchiul din India al Kamalei Harris a anunţat joi intenţionează să facă o vizită în SUA pentru a o felicita imediat ce va fi vaccinat împotriva COVID-19, după ce nepoata sa a devenit prima femeie, prima persoană de culoare şi prima persoană cu origini asiatice care ocupă postul de vicepreşedinte, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

 
Succesul politic al Kamalei Harris, fiica unei cercetătoare indiene în lupta împotriva cancerului şi a unui tată jamaican, a fost motiv de sărbătoare în India.

 
Citește și: Rareș Bogdan aruncă-n aer ultimul scenariu! ‘Nu se pune problema’

 
Unchiul său din partea mamei, Gopalan Balachandran, este un universitar cu experienţă în domeniul apărării şi locuieşte la New Delhi. El s-a declarat bucuros să audă că noua vicepreşedintă a SUA îşi menţionează mama în discursuri.

"Este o bună vorbitoare. Nu a fost nicio surpriză, şi-a menţionat mama, aşa cum face deseori. M-am bucurat", a declarat Gopalan Balachandran pentru agenţia indiană de ştiri ANI, parteneră a Reuters.

Citește și: PSD pune tunurile pe PNL și USR: ‘Noi propunem un buget pentru dezvoltare, nu un buget pentru înghețare’

Bărbatul în vârstă de 79 de ani, care şi-ar fi dorit să ia parte la ceremonia de învestitură de miercuri de la Washington, a spus că i-ar plăcea să celebreze momentul alături de Kamala Harris imediat ce se va putea călători în siguranţă.

Părinţii Kamalei Harris s-au cunoscut în California, unde ajunseseră pentru a studia în anii '60.

Media indiene au celebrat ascensiunea sa la putere ca un semnal al succesului indienilor în străinătate.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: