Eveniment

Se mișcă ceva în administrația locală?!

Pe 11 februarie, la doar 21 de ani, Gabriel Florinel Ion a devenit consilierul personal al primarului Marian Dragomir,din Braila, un fapt fara precendent in administratia braileana. Student la doua facultati si posesor al unui CV impresionant, braileanul este mana dreapta a edilului cand vine vorba de domeniul tineretului.

Dragomir sustine ca a urmarit cu atentie activitatea tanarului din societatea civila, apreciind daruirea si tenacitatea de care a dat dovada atunci cand vine vorba de proiecte pentru „noua generatie”. Mai mult decat atat, primarul a decis sa transforme un post de consilier cu studii superioare intr-unul de consilier debutant cu studii medii pentru ca Gabriel Ion sa poata fi angajat.

Totodata, Marian Dragomir a precizat faptul ca, in cazul in care mai obtine un mandat de primar, va mai infiinta un post de consilier destinat, special pentru a fi ocupat de un student implicat in viata comunitatii.


Noul consilier al primarului Dragomir este student in anul III la Facultatea de Teologie (Universitatea”Ovidius” – Constanta) si la cea de Drept (Universitatea din Bucuresti), dar si bursier al Universitatii Catolice din Leuven (Belgia), tot la Teologie si Drept.

Cand vine vorba de societatea civila, Gabriel Florinel Ion are, in ciuda varstei, un palmares de invidiat. Implicat inca din liceu in activitati de voluntariat, tanarul a pus bazele filialei brailene a Forumului Tinerilor din Romania, la initiativa careia s-a organizat, la sfarsitul anului trecut, prima editie a „Galei de Excelenta a Comunitatii Brailene”, un eveniment de recunoastere a initiativelor care au adus o schimbare in bine in judetul Braila.

Totodata, tanarul a activat in cadrul a numeroase organizatii nationale si internationale din domeniul tineretului.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: