Sport

Simona Halep: "Nu cred că poţi să faci nimic important în viaţa fără sacrificii!”

După ce a fost detronată din fruntea ierarhiei mondiale, Simona Halep se pregăteşte să plece alături de echipa României la Ostrava, pentru meciurile contra Cehiei, în Fed Cup. Gestul Simonei de a îşi reprezenta din nou ţara la Fed Cup o pune într-o lumină diferită faţă de multe dintre rivalele din circuit. Serena Williams a renunţat de mult la ideea de a-şi mai reprezenta ţara, Petra Kvitova a anunţat că nu va lua parte la meciul Cehia - România, iar Elina Svitolina se află într-un conflict uriaş, după ce ar fi cerut bani să reprezinte Ucraina.

După ce a fost lider WTA  Simona are un alt vis pentru 2019, o performanţă cât mai bună alături de colegele sale din Fed Cup."Obiectivul meu principal este să facem treabă bună la Fed Cup anul acesta. Nu va fi uşor, dar putem visa la trofeul cel mare", a spus Simona Halep duminică în cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o la Braşov. "Nu cred că poţi să faci nimic important în viaţa fără sacrificii. Fără ele nu poţi să ajungi la cel mai înalt nivel. Am făcut multe sacrificii în viaţă, dar două dintre ele au fost foarte mari şi probabil datorită lor am reuşit să ajung unde sunt acum", a mai declarat Simona care acum este numărul trei în ierarhia mondială.

Simona Halep a vorbit, cu ocazia conferinţei de presă pentru meciurile din Fed Cup, şi despre personalitatea sa şi modul în care priveşte adversarele: "Nu prea sunt atât de impulsivă şi nervoasă în viaţa de zi cu zi. În teren sunt puţin altfel. Lupt mult mai mult şi nu cedez. În viaţa personală sunt mult mai normală şi mult mai moale dar am aceleaşi principii şi pe teren şi în afara lui. Visul meu e să termin cu bine un meci, să câştig, pentru că sunt o fire foarte competitivă şi să fiu fair-play. Îmi place să privesc adversarul ca pe un prieten. Poate e mult spus prieten, ca un amic, un coleg. Nu neapărat ca pe cineva cu care trebuie să lupt ci ca pe cineva care ar putea să mă ajute pe mine să fiu mai bun".

Următoarele trei competiţii la care va participa Simona Halep sunt meciul de Fed Cup cu Cehia, apoi turneele de la Doha şi Dubai.

Pentru meciurile din Fed Cup de la Ostrava, pentru întâlnirea cu Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale, se vor deplasa jucătoarele: Simona Halep (numărul 3 WTA), Mihaela Buzărnescu (28 WTA), Irina Camelia Begu (71 WTA), Ana Bogdan (99 WTA) şi Monica Niculescu (100 WTA).

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: