Eveniment

Șofer traumatizat, după ce cinci tineri au murit sub camionul lui

Șoferul TIR-ului sub roțile căruia au murit cinci tineri este traumatizat, chiar dacă nu el este vinovat de producerea accidentului. Surse din rândul anchetatorilor spun că acesta și-a găsit cu greu cuvintele. Autotrenul era condus de un cetăţean turc pe nume Murhan Alichan, de 55 ani.

Accidentul rutier s-a produs duminică dimineaţă în Suceava, pe E85, în jurul orei 2.00. Un șofer de 21 de ani, care se întorcea cu prietenii de la discotecă, a pierdut controlul volanului când mai avea doar câțiva kilometri până acasă. Mașina a intrat de contrasens și a fost izbită de autotren, tinerii nemaiavând nicio șansă.

Tânărul care se afla la volanul maşinii marca Ford Focus este Narcis Bogdănescu, din comuna Râşca, judeţului Suceava. El s-a întors de la muncă din Anglia în urmă cu două zile şi voia să facă sărbătorile acasă. În mașină erau prietenii lui Gabriel Bârgoanu - 17 ani, Ionuţ Moaleş - 20 de ani, Iustin Acatrinei și Chirivici Ionuţ-Lucian, ambii de 17 ani. Cu toții erau prieteni din copilărie.

Cele cinci familii se pregătesc de înmormântare, fiind cea mai mare tragedie care a lovit Suceava în ultimii ani. (A.A.)

Vizualizări: 1,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: