Social-media

Un articol excelent

ACEST ARTICOL FACE MIȘTO DE NOILE TREND-URI SOCIAL MEDIA. Cumpănașu e Profesorul. Adică face cât un Minister al Educației. Teodosie este însuși Dumnezeul. Pardon, pe pământ are Portofoliul Cultelor PLUS Patriarhia. Dana Budeanu este la Cultură. Doamne, cum știe ea de toate, mama mea! Șoșoacă este la Justiție și Interne, cum altfel? Pune la punct orice autoritate bleagă, paralizată. Olivia Steer este Doctorul. Ministerul Sănătății este al ei, fără drept de apel. E de acord cu vaccinul usturoi cu ghimbir, cum nu știați? În condițiile astea, nu vi se pare că Guvernul Cîțu ar trebui să dispară? Ce nevoie avem noi de el? Alegeri democratice? Păi, milioane aleg zilnic să caște gura la Cumpănașu, Teodosie, Șoșoancă, Steer, Budeanu. Suntem dependenți.

Cam așa e guvernul nostru spiritual. Mai ales că Daniel Patriarhul nu-l combate pe Teodosie. Miniștrii lui Cîțu tac ca șoarecii.
Aseară la Realitatea PLUS ministrul educației a fost penibil, bun de destituit. Pus de Botin să comenteze ce-i cu profuonline, ministrul plin de sine a fătat niște răspunsuri pline de ceaușism. Normal, putem spune este unul dintre cei care i-au tolerat ascensiunea fulminantă și facilitat încasarea a milioane de euro din banii noștri.


Bine, nici TU nu ești mai breaz. Da, TU, cel ce dai scroll acum. Tu.
N-ai ce face? Caști gura la Cumpănașu, Steer, Teodosie, Șoșoancă, Budeanu.
Ești stresat? Te destinzi cu Cumpănașu, Steer, Teodosie, Șoșoancă, Budeanu.
N-ai răspunsuri la întrebări esențiale? Ai tot ce-ți trebuie, de la Cumpănașu, Steer, Teodosie, Șoșoancă, Budeanu. Sunt omniprezenți, sunt memorabili, sunt “culți în cap”.
Sunt plini de suspans. Dansează, urlă, se scălămbăie, te iau cu “bă, fă, “te bag în p mă-tii”. Oh, cât de mult ne recunoaștem. Cum zicem noi, zic și ei. Parcă ne citesc pe buze.
Au întotdeauna dreptate. Ne citesc gândurile. Sunt cum vrem noi: empatici.
Ne fac chiar sclavii lor. Ore frecăm divaisurile în căutarea lor. Of, mărturisește că-ți place să intri cu Budeanu, cu Steer în ședințe lungi de Sado-Maso spiritual. Să pună ele biciul ăla spiritual, ah, ce plăcere! Dar să-ți iei cât un bici pe creier de la Cumpănașu și Teodosie... hai că sunt băieți frumoși... acum fiecare cu gusturile lui, nu comentez.
Recunoaște! Se mișcă rapid pe orice subiect, chiar dacă nu au niciodată subiect. N-avem nevoie de ministere! Funcționarii ăia pârliți, care iau bani pe umerii noștri... Îi iubim GRATIS, îi venerăm GRATIS, GRATIS îi lăsăm să ne tulbure mințile să ne intre în vinele noastre. Ce ne mai plac promoțiile și gratuitățile, Doamne!

ASTĂZI ei sunt adevărații lideri spirituali. Niciun ministru nu-i combate, nici un ministru nu-i depășește în ascuțișul spiritului.

Nu-i atinge justiția, păi, de ce să-i acuzi? Că trăncănesc? Hey, dar cu toții dăm cu gura. Dar nu-i mișto, suntem siguri că nu fac niciun rău. Mulți dintre noi se identifică cu ideile lor. Da, mulți de la USR, PLUS, PNL, PSD. N-au mai multă minte decât ei. Mulți doctori, oameni de știință, ba, Academia Română, putem zice, chiar a plagiat anul trecut din ideile lor într-un comunicat.

Liderii noștri spirituali rămân ca niște floricele, nu există niciun efect împotrivă. Cum să existe, dacă sunt plăcuți, digerați de mulți. Din Poliție, SRI. Sunt judecători chiar care cred că masca este botniță.

Legea în Ro pute a usturoi cu ghimbir. Morala în Ro nu funcționează. Bunul simț este luat la mișto. Lumea aceasta în care este totul TRANZACȚIONAL este a lui Cumpănașu, Steer, Teodosie, Șoșoancă, Budeanu. Minunații lideri, iubiții noștri triumfă.

Ce bine! Ce bine! Celebritatea, să nu uităm, face bani, bani mulți, mai mulți decât binele în Ro. Celebritatea n-are mamă, n-are tată. Este, da, virală, minunată.

Mama și tata noștriiiii sunt la serviciu, adică, pe pandemia asta, în camera cealaltă, în sufragerie, pe wc-u. Fac! Dar noi n-am nevoie de sclavii ăia vânduți corporațiilor!

Noi avem mamă și tată pe Cumpănașu, Teodosie, Steer, Budeanu, Șoșoancă. Dăm LIKE, SHARE, SHARE, LIKE liderilor noștri spirituali.
Sunt cu noi în camera noastră, pe sufletul nostru, în computerul nostru.
Ne hrănesc spiritual,
ne sunt dragi,
nu sunt depășiți și prăfuiți ca profii, mamele și tații noștri.
Nu-ți trebuie prea multă minte să fii lider spiritual în România. Dar nici prea multă să stai gură cască la astfel de minunați, unici lideri spirituali. Păi, trebuie să fim eroii timpului nostru 202-1.

Sursa

Vizualizări: 282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: