Eveniment

Un autobuz a ars în întregime în timp ce efectua o cursă

Un autobuz a ars în întregime  pe un drum comunal din Zvoriștea,județul Iași. Din fericire, călătorii și șoferul au reușit să iasă înainte ca flăcările să ajungă în interior.

Un autobuz cu călători care efectua o cursă locală s-a aprins pe un drum comunal din satul Poiana, al comunei Zvoriștea. Șoferul a observat la un moment dat, în jurul orei 14.20, că iese fum gros din zona compartimentului motor al autovehiculului, a oprit și a tras pe dreapta, sunând în același timp la 112 și solicitând intervenția pompierilor.

În autobuz se aflau în acel moment 4 călători care, împreună cu șoferul acestuia, au reușit să se autoevacueze în siguranță, înainte ca flăcările să se propage în interiorul mașinii.

La sosirea pompierilor militari, autobuzul ardea deja în totalitate, intervenția acestora ducând în scurt timp la stingerea incendiului. Cercetările efectuate în interiorul autobuzului distrus de incendiu au stabilit drept cauză de izbucnire a flăcărilor unele scurgeri de carburant care s-a aprins în mers.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: