Eveniment

Un bistrițean condamnat la 6 ani de închisoare și fugit în Germania face mișto de polițiști și procurori dedicându-le manele

Un bistrițean condamnat la 6 ani de închisoare după ce a obligat o copilă de 15 ani să se prostitueze, după care a vândut-o pe un pitbull, face efectiv mișto de anchetatori. Condamnat în 2019, acesta se relaxează prin Germania, în timp ce oamenii legii se fac că-l caută. Mai mult, acesta le dedică manele anchetatorilor și face mișto de ei.
Bistrițeanul de meserie taximetrist, în urmă cu 10 ani a obligat o copilă de  15 ani să se prostitueze după care  a obligat-o să se prostitueze.Când s-a plictisit de ea  a vândut-o pe un pitbull și 2.000 de lei.  
Taximetristul pe numele său Costoiu Cătălin care a obligat-o să se prostitueze a fost condamnat în 2019 la 6 ani de închisoare, pentru trafic de minori. Bărbatul nu este încarcerat nici la această oră, plimbându-se în voie prin Germania.

Costoiu Cătălin este căutat de Poliția Română de anul trecut din noiembrie, de când condamnarea sa a rămas definitivă. Culmea, tocmai individul dezvăluie constant pe pagina sa de Facebook unde se află, iar la dosar se regăsește și adresa sa de reședință din Germania.

Prima dată, bărbatul a fugit imediat după începerea anchetei. Acesta s-a reîntors în țară când a văzut că nimeni nu-l caută, iar în perioada care a urmat a făcut naveta între Germania și România, fără să-l deranjeze cineva.

În 2013, la doi ani de la debutul anchetei procurorilor DIICOT, individul le trimitea un semnal polițiștilor, postând o poză cu mai mulți oameni în uniformă, însoțită de textul: „Când cineva te vrea cu adevărat…TE CAUTĂ!!”.

Când nu e în Rostock, orașul din Germania unde s-a stabilit, Costoiu vizitează localitățile din jur, postând tot pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu două luni, Costoiu făcea o altă aroganță și le dedica practic celor care îl caută melodia „Polițiști și procurori”, a manelistului Dani Mocanu. Fostul taximetrist preciza în dedicație că „se simte liber”.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: