Sport

Un cunoscut om de fotbal se laudă că l-a bătut măr pe Gigi Becali

Cunoscutul impresar Dumitru Tudor, zis și Dumitru ”Ciorbă”, a povestit cum l-a bătut pe actualul patron al FCSB, Gigi Becali.

„De dimineață la tv știri ff importante: G Becali scandal cu Syda în Poiana Brașov, că vezi Doamne Becali ar fi vrut să îl bată pe Sida. Mai oameni buni acest bolnav de ospiciu nu este în stare să bată nici o găină, El se bazează pe bodyguard și face pe războinicul. Hai să va spun o poveste cu acest turnător de profesie care a băgat multă lume la pușcărie. Prin 1991 în Ianuarie în holul hotelului Nord am avut o altercație cu el,și l am bătut de la înviat cu apă. După 10- 12 ne am împăcat, dar toată viața mă are în măsea. Cu mine nu merge cu bodyguarzi lui, are prea mulți dușmani. Voi mulți care îl vedeți pe la tv nu știți că dacă nu îl cunoștea pe Fane Spoitorul pe timpul lui Ceaușescu să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic. Sunt mulți oameni care pot confirma tot ce am scris. Omul e dus rău nu îl mai băgați în seama pe bolnav”, e relatarea lui Dumitru Tudor. (n.r.- scuze pentru micile greșeli de redactare)

Intervenția impresarului vine după ce la Brașov a fost un scandal între Gigi Becali și fostul ginere al lui Băsescu, pe care cei doi îl relatează diferit. Becali spune că îl putea pune cu un pumn la podea pe Sida, la cât era de beat, în timp ce acesta din urmă susține că a plecat din bun simț, văzându-l pe Becali pus pe scandal.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: