Economie

Un sindicalist aruncă "bomba": Burlan va fi schimbat la anul

Sunt vehiculate schimbări la vârful Complexului Energetic Oltenia de anul viitor. Un sindicalist din companie susține că are informații potrivit cărora Daniel Burlan va fi înlocuit de la cârma producătorului de energie imediat ce își va încheia interimatul. În locul său va fi desemnat un specialist de la București care să urmărească îndeaproape modul în care va fi dus la bun sfârșit programul de restructurare gândit pentru companie.

Sindicalistul Nicu Bunoaica a fost la discuții la Ministerul Economiei și a venit cu „bomba” pe care a aruncat-o în spațiul public. El este convins că Daniel Burlan va fi schimbat anul viitor imediat ce i se va încheia mandatul în fruntea companiei.

Un director din București va fi desemnat de minister ca să conducă producătorul de energie din Gorj până când va fi implementat programul de restructurare. „Din informațiile pe care le am eu, domnul Burlan urmează să fie schimbat și va fi adus un director de la București pentru implementarea planului de restructurare, adică să nu fie cineva din județ. Odată ce i se va termina mandatul, va fi înlocuit. Va veni altcineva să își asume acest program de restructurare”, a declarat sindicalistul de la Lupoaia, Nicu Bunoaica, la un post tv.

Daniel Burlan a fost numit președinte al Directoratului companiei la începutul acestui an după ce Sorin Boza a fost revocat din funcție.

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: