Comunitate

A murit Adrian Rădulescu

Fost consilier prezidențial în mandatul lui Traian Băsescu și secretar de stat în mandatul de ministru al Agriculturii al lui Dacian Cioloș, Adrian Rădulescu a murit miercuri seară, la vârsta de 66 de ani.

Adrian Rădulescu era președintele Asociației Fermierilor din România.

Adrian Rădulescu s-a prezentat miercuri la spital și a fost internat de urgență, potrivit agrointel.ro. Potrivit primelor informaţii, cauza decesului ar fi „insuficienţă multiplă de organe”.

Adrian Rădulescu a terminat Facultatea de Horticultura în 1983 în cadrul USAMVB, de la absolvire până în 1988 a fost șef de fermă la IAS Mogoșoaia. În perioada 1989-1990 a fost inginer șef și președinte la CAP Buftea, iar între 1990-1991 a fost directorul Societăților Comerciale cu Capital de Stat București-Ilfov, fostul Trust IAS București.

Din 1991, Adrian Rădulescu a trecut în privat până în 2007, când a devenit director de cabinet al lui Dacian Cioloș în Guvernul Tăriceanu. Demn de menționat e că între 2001 și 2007 a fost și moderator al emisiunii Viața Satului. De asemenea a fost și președinte al LAPAR, secretar de stat și consilier prezidențial.

El a fost și membru activ al PMP. „Adrian Rădulescu, prietenul meu, ai plecat prea repede. Drum lin şi Dumnezeu să te odihnească în pace. Respectuoase condoleanţe familiei”, a scris pe Facebook liderul PMP Cristian Diaconescu.

Vizualizări: 38

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: