Politică

Bugetul SRI, avizat fără amendamentele lui Dragnea

Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI a dat aviz favorabil, luni, proiectului de buget pe 2019 propus de Guvern. În comisie nu s-au dezbătut amendamentele propuse de Liviu Dragnea, în vederea tăierii bugetului.

Comisia Parlamentului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI a avizat favorabil, luni, proiectul de buget pentru anul 2019, propus de Guvern, cu 6 voturi pentru şi 2 împotrivă. Comisia nu a avizat şi nici nu a dezbătut amendamentele propuse luni de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care vizează micşorarea bugetului instituţiei cu aproximativ 20%, faţă de forma iniţială propusă de Executiv.

„Astăzi, Comisia de control a activităţii SRI a fost sesizată privind avizarea sau nu a bugetului SRI. A participat la această întâlnire unul dintre directorii adjuncţi ai SRI şi un reprezentant al Ministerului de Finanţe. Bugetul pe care îl propune Guvernul a fost de 2.465.885. Este o creştere faţă de anul trecut de la 2.335.000”, a declarat, luni, preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI, Claudiu Manda.

Claudiu Manda a declarat că la Comisia SRI nu au ajuns amendamentele propuse de Liviu Dragena, astfel nu au avut cum să le dezbată şi voteze.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: