Sport

Cosmin Contra: O remiză pe terenul Suediei nu este un rezultat rău

Echipa Naţională de fotbal a României  va disputa primul meci din preliminariile EURO 2020, în deplasare cu Suedia, sâmbătă, de la ora 19.00. La trei zile după acest meci, la Cluj-Napoca, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, România va întâlni Insulele Feroe, partidă care va începe la ora 21.45 .

 Selecţionerul Cosmin Contra consideră că naţionala Suediei este o forţă în fotbalul european, şi crede că o remiză ar fi un rezultat pozitiv, dar îşi doreşte victoria:“E clar că, începând în faţa Suediei, întotdeauna este o piatră de încercare. Şi mai ales pe terenul lor. Este o echipă care a demonstrat în ultimul timp că poate să bată orice echipă puternică din Europa. Vorbim de o forţă în fotbalul european în momentul de faţă. Dar venim încrezători, pentru că şi noi venim după un an cred eu bun la echipa naţională, în care am debutat foarte mulţi tineri care au dat randament. Şi, bineînţeles, că echipa Suediei întotdeauna e puternică ca echipă. Are 2-3 jucători individuali care pot să ne pună probleme, un Forsberg, un Berg, jucători cu experienţă, jucători foarte buni, un Larsson...

Dar, în general, este o echipă puternică şi cred că forţa Suediei stă în grupul pe care îl are. E clar că o remiză, mâine, pe terenul Suediei, nu este un rezultat rău. Dar, cum am mai zis, suntem încrezători că putem să facem un meci bun, băieţii să aibă o atitudine bună, să facă un joc perfect şi, de ce nu, să plecăm cu trei puncte. Dar un rezultat de egalitate nu este un rezultat rău mâine”.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: