Administrație

"Dacă primarul le spune viceprimarilor să ascută creioane în fața primăriei ei asta o să facă", a spus Aurică Solomon ,fostul primar al Craiovei

De și a câștigat Primăria Craiova, Olguța Vasilescu, nu va avea viață ușoară pentru că nu are mjoritate în Consiliul local,majoritate pe care ar deține-o liberalii și consilierii de la USR-PLUS.

Liberalii și consilierii USR-PlUS  nu vor să facă alianță cu PER reprezentat la alegerile locale de fostul primar Aurică Solomon pe motiv că acesta ar fi penal(Solomon a făcut pușcărie pentru luare de mită pe vremea când era primar în funcție). 

Cei care au avansat un nume,pe cel al lui Eugen  Drăgoescu, sunt cei de la partidul condus de  Barna, liberalii rămânând să pitrocească desemnatul.Față de situația creată Aurică Solomon a spus că noii cîștigători nu știu că viceprimarii se ocupă cu ce le dă de lucru primarul.

"Dacă primarul le spune să ascută creioane în fața primăriei ei asta o să facă", a spus Solomon enervat de faptul că e considerat penal chiar și după ce și-a ispășit pedeapsa

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: