Politică

Ion Iliescu a fost operat

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu a fost internat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu.

Iliescu a fost operat de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă. Conform medicilor, rezultatul intervenţiei a fost unul foarte bun, Ion Iliescu fiind "stabil şi în afara unui pericol imediat".

Spitalul a dat și un comunicat: "În după amiaza zilei de 1 aprilie 2019, Domnul Ion Iliescu, fost Preşedinte al României a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu Bucureşti, cu diagnosticul de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă. După evaluare şi pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezulat final foarte bun. În prezent domnul Ion Iliescu se află în perioda postoperatorie imediată în secţia ATI 1 a Institutului nostru, este stabil şi în afara unui pericol imediat. Orice declaraţii ulteriore se vor face cu doar cu acordul expres al pacientului".

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: